Årets seniorspiller 

Dragør Badminton har for mange år tilbage kåret årets spiller i seniortruppen. Prisen er gået til en spiller der har leveret på badmintonbanen, bidraget til det frivilige arbejde og ikke mindst, været en god holdkammerat. I 2022 har Seniorudvalgtet besluttet at kåringen genopstår, og den bliver givet udfra følgende kriterier:

  • Sæsonens kamppræstationer
  • Engagement til holdkampe
  • God sportsånd og fairplay
  • Træningsindsats
  • Bidrager til den gode stemning både på og uden for banen
  • Støtter op om sociale arrangementer

2024

I år blev Nadia El Aref årets seniorspiller i Dragør Badminton, og i forbindelse med kåringen til klubfesten blev der skrevet følgende:

 

Årets spiller er en person der ikke lader sig slå ud af lidt skader - så der er stadigvæk mange i spil

Det er en spiller som også sidste år imponerede med flot spil på banen, en god træningsindsats og frivillig indsats og som i en lidt senere alder kan man måske sige, har formået at udvikle sig.

Det er en man altid kan regne med til kamp, en god holdkammerat og en vigtig spiller for klubben.

 

Årets spiller i 3. Div.

Har engagement, mere engagement og næsten ikke noget riv.

Årets spiller har nemlig ingen skulder.

Men når der er fest er hun en af Amagers flotteste duller.

Årets spiller kan man godt kalde for en ung pi'.

Når det ikke går som smurt på banen råber hun iiiiihh.

Fight og lange dueller så længe som man ikke skulle tro at nogen gad.

Resultatet er det samme som Bergs på Tinder - nemlig at der bliver spist unge piger til morgenmad.

2023

I 2023 gik æren til Mark Haals, der lever op til disse og lidt mere. Han er altid garant for en god indsats til træning, efter træning og ikke mindst til holdkampene, hvor den altid får en del mere end 100% - hvilket også kan ses på hvor slagene lander😅

Mark har truppens bedste fremmøde til træning, men vigtigst af alt - også truppens bedste fremmøde til byturene 🕺

Da der i SSU blev talt om Mark person var det første der blev sagt: ”Han har måske ikke vundet så meget, men han er altid til træning og kommer med alt han har”💪

Mark har vundet 842 point, tabt 977 og tabt samtlige af sine 3 sættere. Dette har udmøntet sig i 4 sejre ud af 22 mulige, men har alt sammen bragt ham frem til denne ære.

At Mark kan tage denne pokal med hjem på baggrund af sin kampgejst, engagement og indsats - og ikke nødvendigvis resultater, fortæller alt om Mark Haals, og hvorfor han er blevet årets seniorspiller 2023 i Dragør Badminton 🏆

2022

I 2022 blev Louise Fogelstrøm kåret som årets seniorspillermed følgende begrundelse:

Prisen som årets seniorspiller 2022 gives til en spiller, som altid yder en ekstra indsats til træning og som med sit engagement på banen løfter holdkammeraternes niveau. Med en imponerende sejrsstime i 10 ud af 10 spillede singler i denne sæson bidrager årets seniorspiller altid til et godt udgangspunkt i holdkampene.

Faktisk er det kun blevet til to nederlag ud af i alt 20 spillede kampe! En imponerende præstation som vidner om højt niveau og flot fighterinstinkt – særligt sejren i KBK er værd at bemærke i denne sammenhæng.

Årets seniorspiller har altid en positiv attitude på og uden for banen, hun spiller fair og råber kun en sjælden gang af sig selv, når serven er lidt skæv. Hun støtter op om sociale aktiviteter og er altid frisk på en udfordring i limbo.