Seniortræning

Dragør Badminton har en lang tradition for at ansætte kompetente og skarpe trænere til at styre vores bedste spillere. Med ansættelsen af Bertil Lynggaard Sørensen som seniortræner fra sæsonen 2024/25 ser vi frem til et godt nyt samarbejde, hvor fokus vil være på individuel samt fælles udvikling.

Bertil har spillet i Dragør Badminton siden 2022 og har tidligere spillet divisionsbadminton i Hvidovre og Taastrup. 

Da vi har en bred spillertrup, er det naturligt at styrkeforholdet går i flere forskellige retninger. Det er vigtigt, at vi har en træning, der viser, at vi er en klub, der gerne vil ligge i toppen af tabellen, men at vi samtidig lægger stor vægt på det sociale og fælleskabbet. Vi har meget fokus på, at vores spillere skal blive dygtigere, arbejde på svagheder og udvikle vores styrker, men vi tror også på, at hvis al det førnævnte skal lykkes, kræver det, at vi har det sjovt til træning, og når vi er sammen.

 

Vi kan i øjeblikket tilbyde to seniortræninger:

Senior A er den bedste seniortræning, vi kan tilbyde. Vi træner to gange om ugen og aldersspændet ligger mellem 18 og 50 år.

Senior B er en kombineret 3. holds- og motionisttræning, og vi spiller to gange om ugen - mandag uden træner og torsdag med træner. Her ligger aldersspændet mellem 18 og 75 år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte seniorformanden eller læse mere under Holdtilmelding.