Senior

Dragør Badminton har altid brystet sig af at have en seniortrup, hvor der er plads til, at alle kan udvikle sig og blive bedre, samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Lysten til at deltage i træninger, holdkampe og sociale aktiviter skal være drevet af et godt sammenhold, og så skal det være sjovt at være en del af truppen.

Vores seniorafdeling består af omkring 30 medlemmer, der er fordelt på ungseniorspillere, rutinerede kræfter omkring 30'erne, samt en håndfuld der også repræsenterer veteranhold. Vores ambition er, at truppen vokser sig større sæson for sæson - både ved at tiltrække udefrakommende spillere, og endnu mere vigtigt, at bringe vores ungdomsspillere op.

I seniortruppen er fællesskabet essentielt, og det er vigtigt for os, at alle har lyst til at være en del af det sociale og bidrage for at opretteholde dette fællesskab. Det gør vi ved at afholde fællesspisning efter holdkampe, træne sammen og bakke op om hinanden til holdkampe. 

Alt i alt forsøger vi at arbejde på, at fællesskabet udvikles og varer ved, da vi er klar over, at det er en vigtig del af det at komme til træning og være tilknyttet en klub. Der kan være langt til Dragør, hvis man ikke bor i byen, derfor er det ekstra vigtigt, at fællesskabet og rammerne for et godt træningsmiljø er i fokus, så vi fortsat kan fastholde og tiltrække medlemmer.

Seniorudvalg

Seniorspillerne i Dragør Badminton er repræsenteret af Seniorudvalget (SSU). Udvalget er med til at varetage seniortruppens interesserer og er bl.a. med til at planlægge sæsonen, arrangerer holdkampe og træningslejre samt bistå bestyrelsen med den daglige administration. De personer der sidder i Seniorudvalget laver et kæmpe arbejde for at støtte op om det fællesskab, som klubben ønsker.

Vi tror på at det arbejde, der bliver lagt gør, at nye spillere ser Dragør Badminton som et attraktivt sted at spille seniorbadminton og vigtigts af alt, giver det klubben mulighd for at tilbyde et godt socialt sammenhold og et godt træningsmiljø, så vi kan fastholde den seniortrup, vi har nu

Medlemmer af Seniorudvalget kan ses her