Hvordan kan jeg støtte Dragør Badminton?

I Dragør Badminton er der mange forskellige måder, du kan bidrage til klubben på – både økonomisk og som frivillig i den daglige drift af klubben eller til særlige arrangementer, hvor klubben modtager en økonomisk gevinst. Vi kan som forening ikke overleve uden det frivillige arbejde, som medlemmer, forældre eller sponsorer lægger i klubben.

Dette vil vi forsøge at kortlægge nedenfor, hvordan du kan støtte vores alles badmintonklub 😁

 

1. Virksomhedssponsorat

2. Mindre sponsorat

3. Dragør Marked

4. Koncert- og eventarrangementer

5. Bestyrelsen eller udvalg

6. Egne evner  

 

1. Virksomhedssponsorat

Ingen foreninger med sportslige ambitioner klarer sig uden sponsorer, og det gælder også Dragør Badminton. Vi kan tilbyde eksponering ved holdkampe, turneringer og på klubtrøjer samt profilering på klubbens hjemmeside, Facebook og Instagram.

 

Uanset om din virksomhed støtter med lidt eller meget, er det guld værd for vores klub, og det er uanset, om du ønsker at støtte et specifikt hold, udvalg eller arrangement.

 

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Martin Elleby Berg på 31414412 eller mail: event@dragoerbadminton.dk.

2. Mindre sponsorat

Som familiemedlem, pårørende eller medlem tager vi også meget gerne imod et mindre sponsorat, uanset størrelse. Dette kan ligesom virksomhedssponsoratet øremærkes til et udvalg eller arrangement, for eksempel vores ungdomstræningslejr eller klubture.

 

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Martin Elleby Berg på 31414412 eller via mail: event@dragoerbadminton.dk.

 

 

3. Dragør Marked

De sidste 20 år har medlemmer i Dragør Badminton været repræsenteret på Dragør Marked og har solgt drikkevarer og grillpølser. Det foregår den 2. weekend i juni måned, og de foregående mange år har det givet en kæmpe indsprøjtning i klubbens økonomi.

 

Frivillige kræfter i klubben planlægger og arrangerer opsætningen, og derfor har vi brug for en masse hænder, der kan sætte borde og bænke op, skænke drikkevarer og tage imod penge. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Christopher Meinertsen på 26708732 eller mail: event@dragoerbadminton.dk.

 

 

4. Koncert- & eventarrangementer

Hver sommer er der hundredvis af koncert- og eventarrangementer rundt omkring i Danmark, og arrangører af disse har ofte brug for foreningsmedlemmer til at klare en masse praktiske opgaver. Det foregår ved, at Dragør Badminton melder ind til arrangørerne, hvor mange vi kan stille med, og i hvilken tidsperiode vi kan hjælpe.

 

Ud fra dette modtager klubben typisk omkring 75 kr. per time for et stykke arbejde. I sommeren 2021 var Dragør Badminton med til Ed Sheeran koncerterne på Amager – her lå størstedelen af arbejdet op til koncerten, hvorefter vores medlemmer kunne nyde koncerten på lige fod med gæsterne. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Martin Elleby Berg på 31414412 eller mail: event@dragoerbadminton.dk.

 

 

 

5. Bestyrelsen eller udvalg

Dragør Badminton består af en bestyrelse, der er ansvarlig for klubbens overordnede retning og økonomi, et Ungdomsudvalg, der varetager ungdomsafdelingens interesser, og et Seniorudvalg, der varetager seniorafdelingens interesser.

 

Klubben kan ikke fungere uden disse afdelinger, og det arbejde, der bliver lagt, er guld værd! Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte Martin Elleby Berg på 31414412 eller mail: martinellebyberg@outlook.dk.

 

 

 

6. Egne evner

Hvis du har evner, der kan bidrage til udviklingen af vores badmintonklub, er vi også meget interesserede i at høre fra dig. Det kunne for eksempel være, at du havde lyst til at producere en video, vi kunne bruge på sociale medier, eller at du gerne vil hjælpe os med at producere indhold til vores Instagram og Facebook.

Vi er klar til at udforske alle muligheder, der kan tiltrække nye medlemmer samt gøre det endnu federe for vores nuværende. Tag fat i Martin Elleby Berg på 31414412 eller via e-mail: event@dragoerbadminton.dk, hvis du har en god idé.