Opstregning af ketchere

12-10-2023

Vi har pr. dags dato lavet et samarbejde med KetcherXperten, der til at starte med vil køre som en test for at se om det giver mening for alle parter.

KetcherXperten kan opstrenge klubbens ketcher for 150,- uanset streng eller kilo - normalt vil de priser ligge på omkring 250,-, hvis man som “almindelig” kunde går ind i butikken.

Dragør Badminton kommer ikke til at tjene penge på denne ordning, men skal ses som et tilbud til vores medlemmer om at få opstrenget jeres ketchere i en god kvalitet🏸

I kan få opstrenget jeres ketchere på følgende måder:

  1. I afleverer ketcheren til Martin Berg (han er i hallen tirsdag, torsdag og fredag) - her vil I skulle overføre 150,- til KetcherXperten på MobilePay, og Martin vil derefter bringe ketcheren frem og tilbage fra butikken på Frederiksberg, og I vil have den indenfor en uge.

  2. I kører selv ind til KetcherXperten (Peter Bangs Vej 97, 2000 Frederiksberg), fortæller at I er fra Dragør Badminton, og aftaler selv strenge, kilo og afhentning - her er prisen også 150,-.

Har I spørgsmål er I velkommen til at skrive til Martin på mail, og ellers kan I finde ham i hallen alle dage der er træning😊